Stroosnier outplacement

Stroosnier outplacement

Perspectief

Al geruime tijd is de gangbare opvatting in de maatschappij dat een werknemer zelfverantwoordelijk is voor zijn of haar loopbaan. Tegelijkertijd wordt van een betrokken werkgever verwacht dat deze de helpende hand biedt door het aanreiken van de benodigde tools. Bij outplacement blijkt dat professionele begeleiding noodzakelijk is om te voorkomen dat mensen langdurig langs de kant staan.

Aanpak

Onze werkwijze zou je kunnen vergelijken met een ‘drietrapsraket’:

1. Mindset

Je moet wennen aan het idee dat je een nieuwe plek gaat zoeken. Wij helpen je door de blik naar buiten te richten. We richten ons op je sterktes alsmede je drijfveren en ambities. Waar nodig zetten we testen in.

2. Rollenspellen

Een sollicitatiegesprek voeren moet je leren. Overtuigende voorbeelden geven van jouw successen vereist oefening. Dit doen we middels rollenspellen met STARR-doorvraagtechnieken, net zolang totdat je optimaal voorbereid en gemotiveerd bent.

3. Toepassen in de praktijk

We gaan samen netwerken en op zoek naar vacatures. We volgen een strakke tijdsplanning en begeleiden je door het gehele proces.

Programma

Ons programma kenmerkt zich door een open en positieve sfeer. Het traject duurt drie maanden, waarna eventueel verlenging mogelijk is. Na het kennismakingsgesprek zijn de meeste sessies online; de persoonlijke ontmoetingen vinden uiteraard plaats in een coronaveilige omgeving.

Interesse?

Voor een afspraak of een offerte op maat kunt u bellen of mailen met Jaap Stroosnier:
06 53 46 17 20
info@stroosnier.nl